17.01.16

МИР В УКРАЇНІ – Вплив громадських організацій на мирні ініціативи


15 жовтня 2015 року в приміщенні Полтавської обласної ради (вул. Жовтнева 45), відбулась організаційна зустріч із представницями жіноцтва інститутів громадянського суспільства у складі Громадської ради при Полтавській обласній раді, місцевими депутатами ,запрошені , які зголосились долучитись до участі в програми «Миротворення в Україні: роль жінок», яка представляє собою серію семінарів, які відбуваються за підтримкою уряду Великої Британії. Організатором є Всеукраїнська громадська організація Спілка жінок України, Спілка Жінок Полтавщини.

Двадцять учасників представників громадської організації Спілки жінок Полтавщини, яку очолює Ніна Кузьменко, взяли участь у семінарах з тематикою: Роль жінок у розв’язанні конфлікту в Україні та примиренні людей з різних регіонів, особливо тих, хто має протилежні погляди, бачення та досвід щодо нинішньої політичної та безпекової ситуації в Україні 25- 26 вересня в містах Світлогірськ. Славянськ .27 -28 вересня 2015 року у місті Маріуполі Донецької області . Разом із представницями жіноцтва із прикордоннихтериторій воєнних дій також з міста Волновахи та Мар’янки. 

Фактично започатковано діалог між жінками-активістками з різних регіонів країни як основний спосіб розв’язання конфлікту в Україні, примирення та відновлення довіри між різними групами суспільства Наразі відбувається формування складу делегації із числа представниць жіноцтва Полтавщини у рамках роботи семінарів мирних переговорах, миротворчих ініціативах в м.Сєвєродонецьк, Луганська область, які відбудуться 20-21/01/2016.





Немає коментарів:

Дописати коментар