26.02.15

Ми повинні контролювати владу, бо це головне правило майдану, бо інакше навіщо загинула Небесна сотня?!


Ми повинні контролювати владу, бо це головне правило майдану, бо інакше навіщо загинула Небесна сотня?! Щоб влада диктувала громадськості, як її правильно контролювати, та як критикувати?!

26.02.2015 у представників Громадської ради при Полтавській обласній раді постало ПИТАННЯ вільного доступу до зеленого залу засідань в приміщення адмінбудинку, в якому проходило Розширене засідання колегії обласної державної адміністрації.

Вхід до залу було перекрито міліціонерами, які пропускали обмежене коло представників громадськості за списком, що підготував Департамент інформаційної діяльності та комунікацій облдержадміністрації.

Цікавим є те, що напередодні 25 лютого в Полтавській ОДА, на виконання доручення голови облдержадміністрації Валерія Головка, директор Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації Артем Бабак провів семінар-нараду з питань взаємодії структурних підрозділів облдержадміністрації з громадськістю та ЗМІ.

Вважаємо неприпустимими дії посадових осіб щодо обмеження прозорості діяльності органів виконавчої влади, проводячи засідання, по суті за зачиненими дверима .!!!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар