09.12.14

У Громадській раді при Полтавській облраді розглядали проект обласної програми розвитку підприємництва на 2015-17 роки

04 грудня 2014 року відбулося спільне засідання комісії з питань інвестицій, підприємництва та промислової політики та комісії з питань бюджету та управління майном Громадської ради при Полтавській обласній раді. У засіданні також взяли участь представники Департаменту економічного розвитку Полтавської ОДА та інші запрошені.

За наслідком розгляду питань порядку денного підготовлено пропозиції до проекту Комплексної програми розвитку малого і середнього підприємництва у Полтавській області на 2015-2017 роки. На програму передбачено фінансування за рахунок коштів місцевого бюджету в сумі 5645,0 тис грн. (обласний бюджет 4595,0 тис грн., бюджети міст та районів 1050,0 тис. грн.). 

Зокрема, на засіданні виникло питання, як можна залучити і використовувати бюджетні кошти за програмою, якщо в ній не передбачені очікувані результати та результативні показники щодо бюджетних видатків? Тому Громадська рада запропонувала включити до плану заходів Програми колонку «очікувані результати», яка є необхідною для документів такого рівня відповідно до Розпорядження голови Полтавської ОДА від 14.04.2011р. № 158 «Про порядок розробки, затвердження та виконання регіональних цільових (комплексних) програм у Полтавській облдержадміністрації». Також запропоновано включити додатковий Розділ до проекту Програми під назвою «Стратегія розвитку Полтавської області на період до 2020 р.». 

За наслідком розгляду питань порядку денного підготовлено ці та інші пропозиції до проекту Програми.

Немає коментарів:

Дописати коментар