19.07.16

Впровадження системи публічних електронних закупівель ProZorro

Найважливішою частиною цієї реформи є розробка та впровадження прозорої системи електронних держзакупівель в Україні. Така система відкрита для всіх кваліфікованих та зацікавлених учасників, оголошена та прорекламована відповідним чином, має об'єктивні критерії оцінки та визначення переможця постачальника з найвигіднішою пропозицією. 

20 липня 2016 року, 11.00 кім. № 422 у приміщенні Полтавської обласної ради відбудеться круглий стіл на тему : «Впровадження системи публічних електронних закупівель ProZorrо» презентація компанії з питань впровадження публічних електронних закупівель ProZorrо, компанією «Держзакупівлі.онлайн Схід» зі сферою діяльності в Харківський, Полтавській Сумській областях та неокупованих територіях Донецької та Луганської.

Відкриття у м. Полтаві та Полтавській області представництва електронного авторизованого майданчика «Держзакупівлі.онлайн».

Контроль за фінансами в державі – це дуже важлива складова реформ. Рішення максимально сприяти інтеграції реєстрів і відкритих баз даних в систему ProZorro було затверджене під час засідання Уряду 1 червня.

Презентація функції контролю сплат доступна за посиланням: http://bit.ly/29B8aJo

Запрошуємо до участі керівників державних, комунальних установ чи організацій, місцевих депутатів, представників профільних громадських.


Громадської ради при Полтавській обласні раді

Немає коментарів:

Дописати коментар