01.02.16

Презентація програми «Миротворення в Україні: роль жінок» на Полтавщині.


Активістки жіночого руху прийняли рішення разом відстоювати мир і спокій на українській землі,бути об’єднуючою ланкою в кожній сім’ї.

Сердечно запрошуємо активних жінок Полтавщини на презентацію програми “Миротворення в Україні: роль жінок”. Ця миротворча програма представляє собою серію семінарів, які проходять циклом з серпня 2015-го по березень 2016-го року у 16 областях України за підтримкою уряду Великої Британії. Організатором є Всеукраїнська громадська організація Спілка жінок України www.sju.org.ua. Громадська організація Спілка жінок Полтавщини.


Семінар відбудеться 09-10 лютого 2016 з 10:45 до 17:30 за адресою м. Полтава, вул. Фрунзе, 5 конференц – зал. У семінарі також візьмут участь жінки, які приїдуть з центральних та східних регіонів держави.

З чого складаєтсья програма ?

Інтенсивний дводенний семінар, за напрямками роботи:

  1. Роль жінок у розв’язанні конфлікту в Україні примиренні людей з різних регіонів, особливо тих, хто має протилежні погляди, бачення та досвід щодо нинішньої політичної та безпекової ситуації в Україні. 
  2. Співпраця між представниками влади та громадськими організаціями як спосіб сприяння миротворчим процесам в Україні. 
  3. Діалог як основний спосіб примирення та відновлення довіри між різними групами суспільства.
  4. Дослідження можливостей та перепон в процесі консолідації українського суспільства, зокрема дискусія про спільні цінності, цілі, символи та звичаї. 

Тривалість: два дні

Умови участі: безкоштовна .

Реєстрація та контакти : Для подання заявки на участь в події, просимо заповнити онлайн-­анкету за посиланням:  https://docs.google.com/forms/d/1PKPez85ZNxQ09G_Bo6bNJpnZglA1l5gslWiW3Jkygy8/viewform до 05 лютого 2016 року включно. 

Будемо раді передати Вам наші знання та досвід!

Контакти

ГО “Спілка жiнок Полтавщини”
Голова правління Ніна Кузьменко
ninapolt@bigmir.net
(0532)60 3077 моб.номер +380503465158
http://grom-obl-rada.blogspot.com

Немає коментарів:

Дописати коментар