13.02.16

Жіноча спільнота - впроваджує мирні ініціативи та символізує єдність і діалог різних кутків України


Важливою ознакою роботи Всеукраїнського семінару 09-10 лютого 2016 року в місті Полтаві в рамках програми «Миротворення в Україні: роль жінок» стало багаторівневе глибинне обговорення зазначеної тематики: ролі жінок у розв’язанні конфлікту в Україні та примиренні людей з різних регіонів, особливо тих, хто має протилежні погляди, бачення та досвід щодо нинішньої політичної та безпекової ситуації в Україні. До нас приєднались представниці Вінниці, Херсонщини, Львівщини, Запоріжжя, Волині та Східної України м.Дружківка Донецької області . Таким чином наш семінар символізує єдність і діалог різних кутків України.

Спілкування, обговорення, навчання діалогу як метод побудови довіри між людьми для уникнення конфлікту, проведення Маршу миру, під гаслом «Перемагай байдужість та здобувай мир», покладання квітів до пам’ятнику Небесної сотні та загиблим воїнам АТО 

Музичне привітання, вічну класику та старий добрий джаз у виконанні камерного оркестру імені Д. Ахшарумова та Тріо бандуристок «Вишиванка» Полтавської обласної філармонії.


Нас об’єднують цінності Істини, Добра і Життя, Милосердя. Вони суттєві у житті кожної людини: пошук правди, справедливості, щасливого і благополучного життя, любові. Загальнолюдські цінності любов до батьківщини, родини: - наголосила Ніна Кузьменко спікоординатор Громадської ради при Полтавській обласній раді,голова спілки жінок Полтавщини.


Немає коментарів:

Дописати коментар