04.06.15

Діти захищають Батьківщину


Із кожним днем збільшується кількість громадських організацій, які приєднуються до громадської спілки «ГО Ліга «Полтавська громада» в її волонтерській діяльності по наданню допомоги українській армії.

У травні лави наших однодумців поповнив дитячо-юнацький танцювально – спортивний центр «ЛІОН – ДАНС» (ЗОШ №2 директор Шемет О. Б.). Вже вдруге в цьому році «ЛІОН – ДАНС» провів у Полтаві добродійний танцювальний турнір. Велику моральну і матеріальну підтримку в їх організації постійно надає клубу президент Всеукраїнської Федерації танцювального спорту України Андрій Паша. Турнір 3 травня 2015р. пройшов під девізом: «Допомагаємо Армії тим, що вміємо робити найкраще!» Він дав можливість навіть найменшим вихованцям клубу долучитись до святої справи оборони нашої Вітчизни. 

На зібрані учасниками і глядачами змагань 13831грн. придбано і передано українським воякам у зону АТО каліматорний приціл, різноманітний ремонтний інструмент, бензопилу, шанцевий інструмент, одяг і взуття, - речі, без яких не вирити окопу, не збудувати найпростішої землянки, не приготувати їжі, не відремонтувати авто, не захистити себе вночі від підступного ворога, без яких просто неможливо воювати. Але чомусь ці речі в Армію постачають тільки волонтери.
Громадськість Полтави високо цінує благородну ініціативу танцювального центру «ЛІОН–ДАНС», його президента Олега Шика, тренерського штабу, батьківського комітету і вихованців.

Активна громадянська позиція, патріотизму колективу клубу «ЛІОН–ДАНС» підтвердили відому істину: справжній професіоналізм можливий лише в поєднанні технічної досконалості із високою духовністю.

В час, коли лише в трьохстах кілометрах від Полтави тривають бої, страждають і гинуть беззахисні діти і безпомічні літні люди, українська Армія захищає право наших дітей, всіх українців танцювати, співати, працювати, займатись улюбленою справою, - просто жити. І нашим святим обов’язком є підтримати Армію, яка нас захищає. Щоб над нашою Батьківщиною знову засяяло золоте сонце на мирному блакитному небі.

«ГО Ліга «Полтавська громада» 
Громадська рада при Полтавській
обласній раді


Немає коментарів:

Дописати коментар