30.05.14

Соціальна ініціатива «Відкриті двері материнства»


Представники Громадської ради при Полтавській обласній раді Степанюк Володимир Петрович та Якименко Софія Ігорівна 24 квітня 2014 року приймали участь у прес-заході, який проводив медичний центр «Мать и дитя» у м. Полтаві.

Не дивлячись на складну економічну ситуацію в країні, медичний центр «Мать и дитя» прагне підтримати своїх пацієнтів і презентує соціальну ініціативу «Відкриті двері материнства».

«Відкриті двері материнства» - соціальна ініціатива медичного центру «Мать и дитя», яка є логічним продовженням минулорічних ініціатив «Право на батьківство: вихід є!» ( 2012 р.) та «Дитина в кожну родину» (2013 р.)

Результат соціальних ініціатив «Право на батьківство: вихід є!» та «Дитина в кожну родину»:
  • За час проведення ініціатив (2012-2013 рр.) було проведено близько десяти тисяч соціальних консультацій репродуктологами для подружніх пар та окремих осіб.
  • До медичного центру «Мать и дитя» в телефонному режимі за консультацією звернулось більше 50 тис. клієнтів.
  • З Полтави та Полтавської області в МЦ «Мать и дитя» за консультацією звернулось 514 пар.
Питання подолання безпліддя в Україні лишається дуже гострим і актуальним, потрибуючинеабиякої уваги. Тому медичний центр « Мати и дитя» вирішив у 2014 р. продовжити свою соціальну ініціативу.


Головна мета цьогорічної соціальної ініціативи «Відкриті двері материнства» - цільова консультативна допомога та підтримка пацієнтів у регіонах України. Головні складові ініціативи:

  • Консультація репродуктолога на соціальній основі. Кваліфікованим ліарем буде надано оцінку ситуації, а також рекомендації щодо вирішення можливої проблеми.
  • Консультації провідних лікарів центру в мережі Інтернет на сайті mdclinics.com.ua.
  • Постійне проведення «Днів відкритих дверей», засідань «Дискусійного клубу». На заходах усі бажаючі можуть познайомитись з лікарями, побачити обладнання та умови перебування, отримати вичерпну інформацію щодо ЕКЗ.
  • Співпраця з лікарями в регіонах. Сприяння в спільній консультативній допомозі пацієнтам, інформування про нові тенденції та віяння в репродуктивній медицині. Стажування в партнерських медичних закладах, консиліуми та навчальні програми, а також досід західних колег використовувати у медичній практиці новітні методики та технології, що вчора були навіть неможливими, у тому числі й у сфері репродуктології. Також медичний центр «Мать и дитя» проводить спостереження вагітності, перенатальну діагностику, профілактикута лікування гінекологічних захворювань, хірургічне втручання методами гістероскопії та лапароскопії, здійснює лікування урологічних захворювань, виконує лабораторну діагностику, генетичні дослідження.
Наталья Донкович, доктор медичних наук, акушер- гінеколог, репродуктолог, генеральний директор мережі медичних центрів «Мать и дитя»: «Ми як ніхто розуміємо, що демографічне питання набільш гостро, томувимагає пильної уваги, насамперед, лікарів. Медичний центр «Мать и дитя» робить свій крок у збереження нації та вирішення проблеми безпліддя і презентує соціальну ініціативу «Відкриті двері материнства». Ми впевнені, що безліддя – не вирок. Підтпримуючи своїх пацієнтів, ми ініціюємо ряд соціальних заходів, а також зберігаємо лояльні ціни на послуги в складних для країни умовах».

Володимир Котлік, кандидат медичний наук, акушер- гінеколог вищої категорії, репродуктолог з 16-річним стажем роботи;

Лариса Ковалевська, лікар вищої категорії, кандидат медичних наук, акушер –гінеколог, гінеколог-ендокрінолог репродуктолог центру «Мать и дитя».


За додатковою інформацією просимо звертатись:

Денис Васильєв, керівник відділу стратегічного маркетингу медичного центру «Мать и дитя» тел.: 067 434 70 79 d.vasilyev@mdclinics.com.ua


Немає коментарів:

Дописати коментар