20.05.14

УВАГА ГРОМАДСЬКА ІНІЦИАТИВА! РОБОЧА ГРУПА ГРОМАДСЬКОГО КОНТРОЛЮ


Відповідно до протокольного рішення засідання колегії Громадської ради при Полтавській обласній раді (далі – Громадська рада) № 3 від 22.04.2014 щодо оцінки проектів рішень, які виносяться на розгляд постійної комісії з питань паливно-енергетичного комплексу та використання надр:

На сьогодні викликає занепокоєння у представників громадянського суспільства та депутатського корпусу обласної ради ситуація щодо погодження без проведення аукціону отримання суб'єктами господарювання спеціального дозволу на видобування природного газу та супутніх корисних копалин загальнодержавного значення в Полтавській області. Також викликає сумнів можливість виконання зобов’язань цими суб’єктами господарювання з місцевими органами влади за місцем проведення робіт з користування надрами на території Полтавської області. Доцільним є наукове обґрунтування розміру внеску на фінансування об'єктів соціальної сфери, що зазначається у відповідній угоді між сторонами.

З метою вирішення питання в конструктивних намірах, вважаємо за необхідне розпочати діяльність робочої групи «громадського контролю» із числа представників громадської ради, депутатів обласної ради, фахівців галузевого управління облдержадміністрації, науковців та представників підприємств нафтогазового комплексу, яким відмовлено у погодженні отримання без проведення аукціону спеціального дозволу рішенням двадцять другої сесії обласної ради шостого скликання 25.04.2014

Графік роботи робочої групи кожної середи поточного місяця 2014 року об 17.00 в приміщенні облдержадміністрації (кім. 114). Заздалегідь дякуємо за співпрацю та оперативність у наданні інформації.

Координатор Громадської ради Ніна Кузьменко

Немає коментарів:

Дописати коментар