20.06.14

Відбулися збори Громадської ради

19 червня 2014 року відбулися збори Громадської ради при Полтавській обласній раді. Присутні вшанували хвилиною мовчання пам'ять загиблих українських військовослужбовців. 

На зборах було розглянуто ряд питань згідно затвердженого порядку денного і прийнято відповідні рішення. Зокрема, робочій групі було доручено підготувати звернення про увічнення пам'яті громадського діяча, члена Громадської ради Володимира Степанюка, який трагічно помер 02 червня цього року. 

Присутні заслухали доповідь Ніни Кузьменко про роботу Громадської ради за останніх три місяці, а також доповідь Тетяни Донченко про ініціативи членів Громадської ради у сфері нафтогазового комплексу. Влада і громадськість Полтавщини уже не вперше ставили питання про необхідність справедливого розподілу податків за використання надр, аби Полтавська область та райони, де знаходяться газонафтові родовища, могли отримувати частину від цих податків (пропонується 3%), що збільшило б надходження до місцевих бюджетів. 

На зборах також розглянули питання про зміну складу Громадської ради, який поповнився представниками громадських організацій з Полтави, Кременчука, Полтавського, Миргородського, Хорольського, Машівського, Диканського районів. 

За плідну роботу подякою була відзначена член Громадської ради Ольга Откидач.

Немає коментарів:

Дописати коментар