09.03.17

Громадська рада при Полтавській обласній раді в процесі формалізації своєї діяльності



Громадська рада при Полтавській обласній раді в процесі  формалізації  своєї діяльності для того, щоб в подальшій роботі зосередитися на своїх завданнях у питаннях розвитку місцевого громадянського суспільства, аби громада Полтавщини ставала більш активною та відповідальною.


Проте, знову ж таки 24 лютого 2017 року відбулись чергові збори Громадської ради при Полтавській раді, ініційовані членами колегії Громадської ради. На збори були запрошені голова Полтавської обласної  ради Олександр Біленький та депутати. 
Прийняли участь у засіданні заступник голови Полтавської обласної ради Анатолій Ханко також депутати Петро Ворона, Іван Сидоренко. 

Перші  питання  порядку денному були  звіти про роботу Громадської ради, про  що інформували координатор Володимир Сухаренко також  спікоординатор Ніна Кузьменко.

  В ході обговорення звітів представники громадських організацій  інформували про проектні заходи та реалізовані ініціативи та продовження роботи  щодо  налагодженні взаємодії  через укладення меморандуму з депутатами  Полтавської обласної ради, щоб діяльність була більш конкретною та корисною, а її результати – більш видимими.
За результатами зборів прийняли рішення: 
  • про внесення змін до Положення про Громадську раду при Полтавській  обласній раді ( № 69 від 31.03.2104р) у розділ ІІІ в частині кількісного складу членів Громадської ради при Полтавській обласній раді.
  • про доцільність створення постійних тематичних комісій в Громадській раді  при Полтавській обласній раді.
  • про розробку регламенту роботи Громадській раді  при Полтавській обласній раді.


Ніна Кузьменко
співкоординатор Громадської ради
при Полтавській обласній раді.

Немає коментарів:

Дописати коментар