18.10.16

Міжнародний День миру (International Day of Peace) в Полтаві



В Міжнародний День миру (International Day of Peace) Активні громадяни міста Полтави спільно з Громадською організація Спілка жінок Полтавщини разом з Громадською радою при Полтавській обласній раді, молоді хлопці та дівчата створили флеш-моб «Голуба миру» на площі біля Полтавського академічного обласного музично-драматичного театру ім. М.Гоголя та провели акцію «Хода миру: за єдність усі разом ми Єдина Мирна Україна!» завершили хвилиною мовчання, в пам'ять про тих, хто загинув у військових конфліктах на Ротонді дружби народів (Біла альтанка). Свою громадянську позицію молодь міста висловила такими словами:


«Ми – молоде покоління молодої держави України. Найголовніше, що у нас є – це наша прекрасна країна! За свою багатовікову історію український народ, обороняючи власні кордони, ніколи не спокушався на чужі землі, завжди жадав миру, злагоди й братерства.

21 вересня людство відзначає День миру – день відмови від насильства та припинення вогню у всьому світі хоча б на 24 години. Ця дата є закликом людству відмовитись від воєнних протистоянь та стати на шлях діалогу. І зараз, у цей нелегкий для нашої рідної України час, в час, коли нашу рідну землю намагаються роз’єднати, розлучивши цілі родини й покоління. 
Ми, молодь, сьогодні говоримо «Ні війні! Ми за Єдину Україну! Хай буде мир!».

У рамках Всеукраїнської громадської молодіжної акції до Дня миру в Києві, Полтаві, Вінниці, Кропивницькому, Харкові, Мелітополі, Дніпрі, Кривому Розі, Миколаєві та інших містах і містечках також відбулись серія заходів присвячених цій даті.

Усі разом ми повинні зберегти Україну суверенною, єдиною. Тільки об’єднавшись ми – сила, усі разом ми – Єдина Україна! Мирна Україна!










Немає коментарів:

Дописати коментар