21.04.16

Єдність – необхідна передумова розвитку громадськості

Єдність в межах консолідованої спільноти громадських організацій у складі Громадської ради при Полтавській обласній раді з яких сформовано громадську платформу — індикатор нашої соціальної сили, подібно до того, як відсутність єдності є індикатором слабкості.

Чим більшого прогресу ми досягли в розвитку, тим сильнішою стає наша єдність, отже від заснування Громадської ради при Полтавській обласній раді у березні 2014 року, другої після діючої Громадської ради при Вінницький обласній раді відбулися певні зміни, а саме після обрання нової каденції депутатів Полтавської обласної ради VII-го скликання перебрано новий склад Громадської ради при Полтавській обласній раді http://grom-obl-rada.blogspot.com/ сформовані громадські комісії , колегію Громадської ради при Полтавській обласній раді VII-го скликання.


15 квітня 2016 року відбулись чергові збори на яких прийняло участь більше 52 членів ради, розглянуто питання щодо посилення ефективної роботи консультативно - дорадчого органу з метою формування керівних органів громадської ради, прийняття нових членів також про припинення членства у Громадській раді при ПОР.

Головне, про основний вектор роботи це проведення громадського контролю за врахуванням обласною радою пропозицій та зауважень, аналіз виконання рішень обласної ради, підготовка рекомендацій проектів рішень ,які виносяться на розгляд сесії обласної ради.

Важливо не зосереджуватися на негативі, а створювати експертне громадське середовище, в якому буде набагато легше досягти бажаних 
результатів.

Ніна Кузьменко
Сіпкоординатор ГР при ПОР

Немає коментарів:

Дописати коментар