10.04.16

ОГОЛОШЕННЯ


Відповідно до п.5.1 Положення про Громадську раду при Полтавській обласній раді, погодженого розпорядженням Голови Полтавської обласної ради від 31 березня 2014-го року № 69, за ініціативою Координатора Громадської ради скликаються збори Громадської ради при Полтавській обласній раді VII-го скликання, які почнуться о 16:00 15 квітня 2016 р. (п'ятниця) у зеленій залі Полтавської обласної державної адміністрації. Реєстрація почнеться о 15:30.

Пропонований порядок денний організаційних зборів:

1) про затвердження регламенту зборів та про обрання лічильної комісії (голосування),

2) виступ представника Полтавської обласної ради,

3) повідомлення про завершення формування колегії Громадської ради при Полтавській обласній раді VII-го скликання (до відома:
http://www.grom-obl-rada.blogspot.ru/2016/03/blog-post_5.html,
http://www.grom-obl-rada.blogspot.ru/2016/03/blog-post_38.html),

4) про прийняття нових членів Громадської ради при Полтавській обласній раді VII-го скликання, відповідно до п. 4.3 Положення (голосування) та про дотримання п. 3.6 Положення.

5) про надходження Протоколу засідання робочої групи «Кременчук», що відбулось 27 січня 2016-го року у місті Кременчуці та про створення робочої групи «Кременчук» в складі Громадської ради при Полтавській обласній раді VII-го скликання, згідно п. 5.2 Положення про Громадську раду при Полтавській обласній раді (голосування),

6) про перспективи реорганізації Громадської ради при Полтавській обласній раді VII-го скликання (пропоновані організаційно-правові форми, отримані пропозиції щодо змін до нормативно-правових актів матеріального та процесуального права).

7) про план діяльності Громадської ради при Полтавській обласній раді VII-го скликання на наступні квартал та до кінця року.

8) різне (звернення).
Проекти рішень будуть оприлюднюватись на сайті http://grom-obl-rada.blogspot.com та/або на Facebook (https://www.facebook.com/gromrada.oblrada/ протягом тижня.

Немає коментарів:

Дописати коментар