28.07.14

Антон Фалтинський: Командир батальйону «Полтава» не відповідає вимогам воєнного часу

Сьогодні на прес-конференції "Результати громадського моніторингу стану матеріального забезпечення спецпідрозділу "Полтава" при УМВС України в Полтавській області" говорили про проблеми, які існують у батальйоні "Полтава".


Прес-конференцію проводили член комісії з питань законності та правопорядку громадської ради про Полтавській облраді Антон Фалтинський та координатор ІЦ «Майдан Моніторинг» в Полтавській області Ігор Кіянчук.

Антон Фалтинский та Ігор Кіянчук розповіли присутнім, що до них звернулися бійці батальйону «Полтава» із листом, в якому вказують на те, що їх командир не може ними керувати, у нього немає «жилки» лідера.

- Командир батальйону не відповідає вимогам воєнного часу. Хлопці вказують на те, що він занадто молодий (звання лейтенант), не має абсолютно ніякого досвіду командування батальйоном. - зауважив Антон Фалтинський.

Також він вказав на те, що начальник обласного Управління міліції Іван Корсун не найгірший з керівників силових відомств:

- Хочу підкреслити, що Іван Корсун не найгірший, він чує громадськість, він проводить круглі столи, він відповідає на запитання людей, проте цього замало. І якщо хлопці кажуть, що командир їм не підходить, значить треба чути цих бійців, адже це не одна-дві людини сказали, під листом стоїть 40 підписів, значить, така проблема існує і її треба вирішувати.

Яке рішення зробить Іван Корсун у вирішення цієї проблеми слідкуйте у наших наступних публікаціях.



Автор: VPoltave.info

Немає коментарів:

Дописати коментар