23.05.14

Щодо дотримання вимог Порядку розгляду обласною радою з питань користування надрами на території Полтавської області

22 квітня 2014 року об 16.00 в Полтавській обласній раді відбулось засідання Громадської ради при Полтавській обласній раді (надалі Громадська рада) з питань інформування членів Громадської ради в організації робити громадських комісій та планування роботи на наступний місяць, ознайомлення із матеріалами та розгляду рекомендацій по оцінки проектів рішень, які виносяться на розгляд постійної комісії з питань паливно-енергетичного комплексу та використання надр, підготовленими членами ради. В обговоренні взяли участь близько 20 учасників в тому числі і запрошенні.

Головуючим засідання була Кузьменко Ніна координатор Громадської ради, в процесі обговорення та прийняття рішень було прийнято протокольне рішення членами Громадської ради головами та заступниками громадських комісій а саме Сердюк Світланою, Цись Станіславом, Вікторією Курілко, Вірою Маслак, Володмиром Сепанюком, Тетяною Донченко, Сергієм Лєйкіним, Аллою Шоно, Ольгою Откидач, Віктором Кікоть, Геннадієм Двірник, Софією Якименко, Наталією Костіной, Ігорем Кіянчуком.

Постановили :

Про порушення процедури Порядку розгляду обласною радою з питань користування надрами на території Полтавської області затвердженого рішенням вісімнадцятої сесії Полтавської обласної ради від 09.10.2013, де чітко вказано строки подання документів а саме, не пізніше, ніж за 20 робочих, днів до дати їх розгляду.

Порушення даних строків є підставою для відмови у погодженні клопотання про надання надр у користування які виносяться на розгляд постійної комісії. розглянути вищезазначене питання після всебічного вивчення в установлені регламентом строки із залученням територіальних громад відповідних територій, так, як дане питання має велике суспільне значення.

Немає коментарів:

Дописати коментар