22.05.14

РОБОТА ГРОМАДСЬКИХ ПРОФІЛЬНИХ КОМІСІЙ ГРОМАДСЬКОЇ РАДИ ПРИ ПОЛТАВСЬКІЙ ОБЛАСНІЙ РАДІ


22 травня в обласній раді відбулося засідання Громадської комісії з питань охорони здоров'я та соціального захисту населення, яке вела координатор Громадської ради при Полтавській обласній раді Ніна Кузьменко та голова громадської комісії Віра Маслак.

По-першому питанню порядку денного надала інформацію начальник департаменту праці та соціального захисту населення Людмила Корнієнко. Вона поінформувала про види державної допомоги, що виплачуються відповідно до Порядку фінансування видатків місцевих бюджетів на здійснення заходів з виконання державних програм соціального захисту населення за рахунок субвенції з державного бюджету, а також відповіла на поставлені питання членів комісії.

Обговорюючи питання Ніна Кузьменко звернула увагу на необхідність сприяння вирішенню проблеми по надання соціальних адміністративних послуг, соціальних послуг доступних для населення в Центрах надання адміністративних послуг ЦНАП виходячи із кращих практик роботи відповідних центрів міста Вінниці. Серед учасників засідання пройшло обговорення та розглянуто питання щодо підготовки звернення по програмі боротьби проти наркоманії на Полтавщині, яке проголосив член громадської ради  Геннадій Двірник. За результатом роботи прийнято протокольне рішення по визначеним питанням.

Немає коментарів:

Дописати коментар