30.05.14

"Гаряча" колегії Громадської ради при Полтавській обласній раді 30.05.2014


30 травня 2014 року об 15:00 відбулося засідання колегії Громадської ради при Полтавській обласній раді під головуванням координатора Громадської ради Ніни Кузьменко. На засіданні розглянули питання ефективності роботи членів Громадської ради у складі Громадських комісій. Також відбулось ознайомлення з претендентами, що мають намір увійти до складу Громадської ради.

У засіданні взяли участь голова обласної ради Петро Ворона, голова облдержадміністрації Віктор Бугайчук, члени Громадської ради, представники громадських організацій та інші особи.

Під час засідання колегії Громадської ради при Полтавській Обласній Раді неодноразово порушувався регламент роботи представником ГО "Асоціації платників податків України в Полтавській області" та іншими особами, які умисно перешкоджали проведенню засідання та застосовували психологічний та моральний тиск на членів колегії, що призвело до зриву засідання та перешкоджанню його роботи.

В тім, слід зазначити протокольне рішення колегії прийнято відповідно порядку денного та визначено дату проведення засідання Громадської ради при Полтавській обласній раді 12 червня 2014 року.

Немає коментарів:

Дописати коментар