19.02.16

Говорили про удосконалення діалогу із громадськістю

18 лютого відбулося засідання створеної Розпорядженням голови обласної ради Олександра Біленького комісії з упорядкування проведення консультацій з громадськістю в обласній раді, яке провів її очільник Олег Діденко.

За участі громадськості та представників ЗМІ члени комісії – депутати обласної ради: Михайло Бугрій, Юлія Костенко, Володимир Куцовол, Дмитро Півень, Олексій Порохня, Іван Сидоренко, Андрій Сімонов, Ірина Степаненко, фахівці виконавчого апарату деталізували завдання, орієнтовне коло питань для вивчення та розподіл обов’язків серед членів комісії.

Також, обговорено шляхи удосконалення й підвищення ефективності діяльності Громадської ради при обласній раді – як майданчика для ведення інтенсивного демократичного діалогу.

У цьому контексті рекомендовано привести Положення про Громадську раду при обласній раді у відповідність до профільної Постанови Уряду, сприяти максимальному залученню до участі у ГР соціально активних суб’єктів Громадянського суспільства, при потребі додатково унормувати взаємовідносини депутатського корпусу та громадськості у Регламенті обласної ради сьомого скликання.
 
 

Немає коментарів:

Дописати коментар