12.03.17



Шановні полтавці!

Завданням громадської ради при Полтавській обласній раді є інформування населення про важливі події, які відбуваються в Полтаві, що безпосередньо стосуються життя та діяльності громадян нашого міста.

У зв’язку зі складною політичною ситуацією, що склалася на Сході України, багато вузів вимушені були виїхати із зони АТО. Так, у Полтаві функціонують переміщені з Луганська Інститут культури і мистецтв та Інститут іноземних мов – навчально-наукові підрозділи Луганського національного університету імені Тараса Шевченка (одного з найбільших і найкращих вузів України). Закон України «Про вузи-переселенці» від 04 11.2016 передбачає, що тимчасово переміщені ВНЗ зберігають статус національних, якщо такий вони мали до переміщення. 

Заняття вище названих вузів проводяться на базі Полтавського університету економіки і торгівлі за адресою: м. Полтава, вул..Коваля, 3.

Виші мають бюджетну  й контрактну форму навчань. Оплата за навчання у цих вузах – одна з найнижчих в Україні. І, хоча ці Інститути працюють у нашому місті вже 2 роки, багатьом полтавчанам про них не відомо. 

 З метою надати більш широкі можливості молодим полтавцям зробити вибір майбутньої професії просимо розмістити на сайті Міської ради інформацію про ці Інститути (не обмежувати вибір молоді )

Копії інформаційних листів додаються.




Немає коментарів:

Дописати коментар