20.02.15

Одна з наймасштабніших реформ, що їх запланувала українська влада на цей рік, — децентралізація влади на користь місцевих громад


Напевно більшість громадян України хоча б краєчком вуха чула таке страшне слово для нашої свідомості як "децентралізація".

Саме про неї так часто говорить нова українська влада. Саме цьому важливому питанню була присвячена лекція та дискусія на тему : "Децентралізація: правда і міфи" яку провів 17 лютого 2015 року ,Олександр Солонтай, громадський і політичний діяч, політичний експерт. Інститут політичної освіти, в місті Полтаві в кім 422. Полтавської обласної ради.

Отже на питання аудиторії яка налічила понад 100 слухачів, лектор Олександр Солонтай надав змістовні та обґрунтовані відповіді, також було представлено презентаційний матеріал у вигляді інофграфіки змін в законодавчих актах та Законах України, тому деякі рухи у цьому напрямку відбуваються, але виникає питання: чи все йде так вірно і гладко, як мало бути б в ідеалі? Тому запорука розвитку України — в тому, щоб громадяни були більш активними і брали відповідальність на себе.

Наступна лекція планується на квітень місяць цього року.

Організатором проведення виступили Громадська рада при Полтавській обласній раді Вуличний університет (Полтава) та творча організація ЧГК.
Контакти організаторів: 095 88 36 513 – Вікторія Гончар

Запрошуємо! Пильнуйте за оголошенням!

Немає коментарів:

Дописати коментар