29.10.14

Полтавці долучаються до всеукраїнського проекту "Батарейки, здавайтеся!"


27.10.14 в рамках роботи Громадської ради при Полтавській обласній раді та відповідної комісії з питань екології та раціонального природокористування відбулась координаційна зустріч з організаторами проекту.
У Полтаві розпочалась активна робота зі встановлення пунктів прийому батарейок у житлових будинках, публічних місцях та торгових точках.
Організовують цей корисний рух у нашому місті волонтери ГО "ЕкоЛтава" (Юлія Пашковська, Денис Омаров), "ЧистоТак" (Максим Макуха, Сергій Антоненко), "Наш шлях" (Іван Чабан), "ЧГК" (Вікторія Кузьменко), "Чиста Полтава" (Роман Іщенко), "Мама-86" (Ольга Откидач).
Вже встановлено пункти прийому у кількох житлових будинках, школі № 9, хірургічному відділенні дитячої обласної лікарні, Полтавському національному педагогічному університеті та деяких магазинах. Але робота з пошуку волонтерів активно продовжується! Ми хочемо, щоб люди пили чистку воду та споживали якісні продукти, не забруднені важкими металами!

Карта існуючих пунктів:

Проект «Батарейки, здавайтеся!» існує для того, щоб збирати відпрацьовані батарейки та відправляти їх на переробку.

Активісти з Дніпропетровська, Луганська, Києва, Новомосковська, Рівного, Харкова, Полтави, Черкас та Кривого Рогу розширюють мережу збору та інформують людей.

За рік волонтери проекту створили понад 250 пунктів прийому батарейок: у під'їздах та школах, крамницях та кав'ярнях, офісах та фітнес-центрах.

Разом ми зберігаємо землю і воду від впливу важких металів, що містяться в батарейках!

Є бажання відкрити пункт прийому батарейок? Зателефонуйте нам:
(097) 16 16 196 - Юлія; (050) 409 52 93 - Сергій

e-mail координатора: juliapashkovska@gmail.com

*Логотип проекту створено з перших батарейок, що були зібрані волонтерами у Дніпропетровську :)

Немає коментарів:

Дописати коментар