28.11.17

Лист-звернення



Щиро цінуючи Ваші патріотичні почуття та державницькі погляди Благодійний Фонд «Полтавська Громада Разом» і «Полтавський волонтерський корпус патріотів України» звертаються до Вас з проханням долучитися, в якості партнера, для проведення благодійно-інформаційного концерту «Полтавщина за мирне майбутнє дітей України», що відбудеться 1.12.2017 в приміщенні Міського будинку культури за адресою: м., Полтава, вул.,Майдан Незалежності, 5, в концертному залі з 14.00 до 17.00 з нагоди Дня Волонтера, метою якого є збір допомоги для дитячих закладів Донбасу, що буде доставлена на територію АТО до дня Святого Миколая та новорічних свят.

Під час проведення заходу відбуватиметься оголошення партнерів та висвітлюватиметься інформація в ЗМІ.

Всі ми разом та поодинці прагнемо миру і розвитку. Благодійний фонд «Полтавська громада разом», https://www.facebook.com/phrazom/ переслідує чимало цілей у соціальних сферах, а саме:

Cферами благодійної діяльності є:

- освіта;
- охорона здоров’я;
- соціальний захист, соціальне забезпечення, соціальні послуги та подолання бідності;
- культура та мистецтво, охорона культурної спадщини;
- спорт і фізична культура;
- розвиток територіальних громад;
- розвиток міжнародної співпраці України;
- стимулювання економічного росту та розвитку економіки України та її окремих регіонів і підвищення конкурентоспроможності України;
- сприяння здійсненню державних, регіональних, місцевих і міжнародних програм, спрямованих на поліпшення соціально-економічного становища в Україні.

Фонд самостійно визначає сфери, види, місце (територію), строки та бенефіціарів благодійної діяльності в благодійних програмах або інших рішеннях органів управління. Фонд спільно з іншими благодійниками чи індивідуально може здійснювати благодійну діяльність на підставі добровільного вибору одного або кількох таких її видів. Сподіваємось на співпрацю та взаєморозуміння. 

Е-адреса: phrazom@gmail.com
Тел.: 0(97)529-0929, 0(50)726-6056.
Адреса для листування: к. 123, вул. Зигіна, 1, м. Полтава, 36014.
Директор Віра Маслак,
Наталя Талипова.

Немає коментарів:

Дописати коментар