31.01.16

У ПОЛТАВІ ПРОЙШОВ ВЕЧІР, ПРИСВЯЧЕНИЙ ДНЮ СОБОРНОСТІ УКРАЇНИ ТА ДНЮ ПАМ’ЯТІ ГЕРОЇВ КРУТ


29 січня у Зеленій залі (Жовтнева, 45) пройшов вечір, присвячений Дню Соборності України та Дню пам’яті Героїв Крут. Організатори — Громадська рада при Полтавській обласній раді.

“Наша головна мета та ідея — вкотре наголосити на важливості цих визначних дат. Полтавці не повинні забувати історію Батьківщини. Ми маємо бути свідомими громадянами своєї держави. Такі заходи показують шляхи розвитку, нагадують нам про помилки минулого”, – наголосила представник Громадської рада при Полтавській обласній раді Ніна Кірпотіна.

Нагородження бійців в зоні АТО

 

Представники Громадської ради при обласній раді: Володимир Клевжиць, Наталія Костіна, Олександр Оніщенко, Олексій Кобушко разом з заступником голови обласної ради, учасником бойових дій Анатолієм Ханко здійснили поїздки у зону проведення антитерористичної операції, до міст Артемівська і Мар’їнки Донецької області, та провели зустрічі з учасниками АТО.

30.01.16

Вечір до дня Соборності України


28 січня в приміщенні Полтавської облради відбувся вечір на тему «Борці за Соборну Україну. Замовчувані імена». На вечорі розповідалося про видатних українських політиків і військових, які боролися за створення соборної Української держави у ХХ-му столітті. Це наш земляк Микола Міхновський, що першим озвучив і обґрунтував ідею незалежної, соборної Української держави, творець її Збройних Сил. Це командири Корпусу Січових Стрільців полковники Армії УНР Євген Коновалець і Андрій Мельник, що були в перших лавах захисників України від навали більшовиків і російських монархістів, а потім створили у 1929 році і очолили Організацію Українських Націоналістів – «знаряддя для виборення національної незалежности і передання влади в руки народу» (Юрій Пундик, член ПУНу).

26.01.16

ОГОЛОШЕННЯ

Установче засідання громадської комісії з питань молодіжної політики, спорту та туризму Громадської ради при Полтавській обласній раді відбудется 29 січня 2016-го року о 16.00 у к.114.
Обговорення таких питань:
- знайомство - конкретні пропозиції до роботи з депутатськими комісіями;
- знайомство із планом роботи депутатської комісії;

ОГОЛОШЕННЯ

Установче засідання комісії з забезпечення правоохоронної діяльності, боротьби з корупцією, забезпечення прав і потреб військових та учасників бойових дій Громадської ради при Полтавській обласній раді відбудеться 27 січня 2016 року о 17 год. 20 хв. в каб.114.

ОГОЛОШЕННЯ

28.01.2016-го року о 17:00 буде проведено захід у Зеленій залі (вул. Жовтнева 45), присвячений Дню Соборності України та Дню героїв Крут.

20.01.16

ОГОЛОШЕННЯ

Про проведення комісій Громадської ради при Полтавській обласній раді:

п'ятниця, 22.01.2016 року о 16:00 відбудеться друге засідання комісії з ПЕК та використання надр Громадської ради при Полтавській обласній раді.

п’ятниця, 22.01.2016-го року о 16:30 у каб. № 114 – комісія з питань житлово-комунального господарства, енергозбереження, будівництва, транспорту та зв'язку Громадської ради при Полтавській обласній раді.

ОГОЛОШЕННЯ

Про проведення комісій Громадської ради при Полтавській обласній раді:

Вівторок, 19.01.2016-го року о 16:30 у каб. № 407 – комісія з питань охорони здоров’я, соціального захисту населення Громадської ради при Полтавській обласній раді.

Вівторок, 19.01.2016-го року о 17:00 у каб. № 114 – комісія з питань Комісія з питань паливно- енергетичного комплексу та використання надр.

17.01.16

ОГОЛОШЕННЯ

18 січня 2016-го року о 18.00 у к.114 облради відбудеться засідання громадської комісії з питань екології та довкілля при Полтавській облраді.

Пропозиції до повістки обговорення таких питань:
- знайомство - конкретні пропозиції до роботи з депутатськими комісіями;
- знайомство із планом роботи депутатської комісії;
- комунікація.

МИР В УКРАЇНІ – Вплив громадських організацій на мирні ініціативи


15 жовтня 2015 року в приміщенні Полтавської обласної ради (вул. Жовтнева 45), відбулась організаційна зустріч із представницями жіноцтва інститутів громадянського суспільства у складі Громадської ради при Полтавській обласній раді, місцевими депутатами ,запрошені , які зголосились долучитись до участі в програми «Миротворення в Україні: роль жінок», яка представляє собою серію семінарів, які відбуваються за підтримкою уряду Великої Британії. Організатором є Всеукраїнська громадська організація Спілка жінок України, Спілка Жінок Полтавщини.

14.01.2016

15.01.16

Cписок представників, делегованих до Громадської ради при Полтавській обласній раді

Список представників, делегованих до Громадської ради при Полтавській обласній раді (станом на 02.01.2016) та розподіл за громадськими комісіями (станом на 12.01.2016)
Завантажити: pdf, (131 Кб).

13.01.16

ПОВІДОМЛЕННЯ про засідання комісії з питань паливно-енергетичного комплексу та використання надр Громадської ради при Полтавській обласній раді

ПОВІДОМЛЕННЯ!

Про засідання комісії з питань паливно-енергетичного комплексу та використання надр Громадської ради при Полтавській обласній раді, яке відбудеться в адміністративному будинку по вул. Жовтнева 45 кім 114, 

19 січна 2016 р. о 17.00



12.01.16

Сформовано громадську раду при обласній раді


05 січня 2016 року відбулися установчі збори громадської ради при обласній раді нової каденції.

До неї увійшли 89 суб'єктів громадянського суспільства, котрі об'єднують ветеранів АТО, Збройних Сил, волонтерів, громадські організації за інтересами, соціальними, професійними та іншими ознаками і відображають позицію і погляди десятків тисяч жителів Полтавщини. 

Зібрання привітав заступник голови обласної ради Анатолій Ханко. Звертаючись до присутніх, він наголосив, що їхній життєвий і професійний досвід, активна громадянська позиція стануть в нагоді новообраному депутатському корпусу й акцентував на необхідності встановлення ділового й конструктивного співробітництва.



Після звіту координатора громадської ради попередньої каденції Володимира Сухаренка та співкоординатора Нині Кузьменко учасники зборів перейшли до формування керівних органів. Координатором цього дорадчого органу знову було обрано Володимира Сухаренка. Співкоординатором – Ніну Кузьменко, секретарем – Андрія Любича.


Оскільки учасники зборів не дійшли згоди щодо співкоординатора по кременчуцькому регіону, повторне голосування відбудеться на наступному зібранні, яке планується провести на початку лютого.

Сформовано профільні комісії, які відповідають переліку депутатських комісій обласної ради. Висловивши готовність відстоювати інтереси 22 полтавської громади, учасники зборів виконали Державний Гімн України.