23.03.15

Держфінінспекція проводить ревізію діяльності Полтавської РДА


Як повідомляє УБОЗ УМВС України в Полтавської області, з метою перевірки можливих правопорушень Державна фінансова інспекція в Полтавській області проводить комплексну документальну ревізію Полтавської райдержадміністрації. Зокрема, перевірені будуть і факти, викладені у зверненні Громадської ради при Полтавській обласній раді, що стосуються виявлених ознак правопорушень у діяльності в.о. голови Полтавської РДА Олександра Іваніни та інших службових осіб на суму 469 700 грн.

Ревізія проводиться з 04 березня 2015 року. Про її результати буде повідомлено додатково.

17.03.15

ПОВІДОМЛЕННЯ - Про засідання комісії з питань молодіжної політики, спорту та туризму Громадської ради при Полтавській обласній раді

ПОВІДОМЛЕННЯ!

Про засідання комісії з питань молодіжної політики, спорту та туризму Громадської ради при Полтавській обласній раді, яке відбудеться в адміністративному будинку по вул. Жовтнева 45 кім 114,

18 березня вівторок , 2015р. о 17:00

Просимо членів комісії Громадської ради при Полтавській обласній раді забезпечити явку на засідання.

16.03.15

ПОВІДОМЛЕННЯ про засідання комісії з питань аграрної політики та земельних відносин Громадської ради при Полтавській обласній раді

ПОВІДОМЛЕННЯ!

Про засідання комісії з питань аграрної політики та земельних відносин Громадської ради при Полтавській обласній раді, яке відбудеться в адміністративному будинку по вул. Жовтнева 45 кім 407, 
17 березня вівторок , 2015р. о 16.00

Реєстрація 15.45 – 16.00

Регламент :
Вступне слово – до 10 хв.
Виступи - до 5 хв.

Порядок денний:
  1. Формування та реалізації державної політики у сфері регулювання земельних відносин у Полтавській області.
  2. Виконання регіональних програм у сфері здійснення землеустрою та моніторингу земель.
  3. Різне.

Додатково запрошені,начальник управління Держземагенства у Полтавській області, депутати обласної ради профільної комісії з питань аграрної політики та земельних відносин. 

Просимо членів комісії Громадської ради при Полтавській обласній раді забезпечити явку на засідання.

13.03.15

Наша спільна мета – ПЕРЕМОГА!


11 березня в Полтаві відбулася зустріч громадськості міста з бійцями добровольчого батальйону Організації Українських Націоналістів та заступником комбата поетом Борисом Гуменюком.

Командир батальйону Микола Коханівський перебуває на лікуванні після поранення, тому полтавці з ним зустрітись не змогли.

11.03.15

СБУ: в діях службових осіб Полтавської РДА можливі ознаки злочину

Управлінням Служби безпеки України проведено роботу з розгляду колективного звернення ГО «Наша Полтава» та Громадської ради при Полтавській обласній раді щодо діяльності в.о. голови Полтавської РДА Олександра Іваніни та можливих протиправних дій з боку інших службових осіб.

Як повідомляє Служба безпеки України за результатами перевірки, в діях службових осіб Полтавської РДА можливі ознаки злочинів. За підслідністю вони віднесені до органів МВС. У зв’язку з цим, матеріали перевірки направлені за належністю до Управління МВС України в Полтавській області. 

У той же час, перевірка на дотримання Закону України «Про засади запобігання і протидії корупції» не виявила адміністративних порушень, оскільки Полтавська РДА надала протокол конкурсної комісії, датований 2013 роком, що виходить за межі строку давності.

Варто уточнити, що корупція в Україні вважається не злочином, а адміністративним правопорушенням, яке передбачає більш м'яке покарання та строк давності 1 рік.

03.03.15

ІГОР ГОЛОВАТИЙ: ПОЛТАВЩИНА ЖИВЕ «ПО-НОВОМУ», А КОРУПЦІЯ У МЕДИЦИНІ ПРОДОВЖУЄ ПРОЦВІТАТИ

На Полтавщині вже другий «майданний» губернатор, а з корупцією у медицині боротися ніхто не поспішає.

Полтавців лікують чи грабують? Це питання громадськість ставила перед владою та медчиновниками неодноразово. Все почалося з далекого 2010-го року. Ще тоді Віктор Петрович Лисак пообіцяв, що благодійні організації і фонди назавжди зникнуть із Полтавських лікарень. Також в цьому році ще раз вся Україна почула про побори голови МСЕК Тетяни Жабо. Серія сюжетів вийшла на національному каналі «1+1» в передачі «Гроші». Вже екс-губернатор Удовіченко О.В., пообіцяв нещадно побороти корупцію в медицині.